Grillowany Halibut z pokruszonymi paluszkami i masłem pomidorowym

Grillowany Halibut z pokruszonymi paluszkami i masłem pomidorowym
Grillowany Halibut z pokruszonymi palcami i masłem pomidorowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 647 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 8,88 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, sól, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowany Halibut z pokruszonymi paluszkami i masłem pomidorowym, Pieczona noga jagnięcina z rozbitymi paluszkami i sosem Zinfandel, oraz Grillowany Halibut z sosem kukurydziano-kokosowym Curry i grillowanym chutney z pomidorów Cherry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wrzucić natkę pietruszki z posiekanym estragonem i skórką z cytryny. Natrzeć zioła na całym halibut; przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
EstragonEstragon
HalibutHalibut
Pietruszka-naćPietruszka-nać
ZiołaZioła
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W dużym rondlu, przykryć ziemniaki wodą i doprowadzić do wrzenia. Sól obficie i dusić na umiarkowanie dużym ogniu do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Odcedzić i ostudzić do temperatury pokojowej.
4
Rozpal grilla. W dużej patelni nonstick, podgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Dodać czosnek i szalotki i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż złoty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
6
Dodać ziemniaki i gotować na małym ogniu, rozbijając je delikatnie łopatką, aż zaczną się rozpadać. Kontynuuj gotowanie, mieszając kilka razy, aż ziemniaki będą rumiane i chrupiące, w sumie około 5 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
7
Na średniej patelni roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać całe liście estragonu i gotować na umiarkowanym ogniu, aż estragon będzie pachnący, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
9
Dodać pomidory i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory pękną i masło jest rumiane, o 7 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
MasłoMasło
10
Halibuta skropić oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem. Grillować filety na umiarkowanie dużym ogniu, aż ładnie zwęglone i tylko gotowane, około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
HalibutHalibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Przełóż rybę na talerze i łyżkę masła pomidorowego na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PomidorPomidor
RybyRyby
12
Podawać natychmiast z roztrzepanymi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn