Grillowanie krewetek: Smart, Hot and Spicy

Grillowanie krewetek: Smart, Hot and Spicy
Grillowanie krewetek: Smart, Hot and Spicy wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 48 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 811 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, olej canolan, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez SippitySup. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Pikantna marynata grillowa do kurczaka i owoców morza, Grillowanie: Pikantna Kiełbasa Z Kurczaka Mango, oraz Grillowanie: zawinięte w boczek, Jalapeno i krewetki nadziewane serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namocz 12 drewnianych szaszłyków w wodzie przez 30 minut, aby zapobiec zwęgleniu.Tymczasem zrobić sos: doprowadzić cukier i sok z limonki na wolnym ogniu w małym rondlu. Gotować, mieszając, aż cukier się rozpuści, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Ruszt szczotkowy z olejem. Nawlecz 3 krewetki na każdy szaszłyk; doprawić solą. Podziel sos na pół; połowę Rezerwuj na porcję. Grilluj krewetki przez 1 minutę; posmaruj sosem. Odwróć i grilluj jeszcze przez 1 minutę; ponownie posmaruj sosem. Flip, i grill, szczotkowanie od czasu do czasu z sosem, aż nieprzezroczyste, 1 do 3 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Podawać z sosem reserved.Jak to: jak Ładowanie...
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn