Grillowane udka z kurczaka z białym sosem Barbecue
Grillowane udka z kurczaka z białym sosem Barbecue to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 937 kalorii, 58g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 8,15 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sos barbecue, sól, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany Kurczak Z Białym Sosem Barbecue, Grillowany kurczak z białym sosem Barbecue, oraz Grillowany Kurczak Z Białym Sosem Barbecue dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników aż do wymieszania. Kurczaka opłukać i osuszyć; mieszanka przyprawowa natrzeć na kurczaka.
Umieść kurczaka w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Uszczelnić i schłodzić 4 godziny.
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Wyjmij kurczaka z torby, odrzucając torbę.
Kurczak z grilla, przykryty pokrywą grillową, 8 do 10 minut z każdej strony lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję 18
Podawać z białym sosem Barbecue.