Grillowana Sałatka Cezar z żółtym Miso
Przepis Grillowana Sałatka Cezar z żółtym Miso może zaspokoić Amerykański głód w około 30 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 691 kalorii, 36g białka, oraz 49g tłuszczu. Na 5,47 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka bagietki, serc rzymskich, pasty miso i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Miso Sałatka Ziemniaczana Z Żółtą Fasolką Woskową, Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar, oraz Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miso, czosnek, skórkę z cytryny i sok z cytryny ubić z 2/3 szklanki oleju w misce na gładką masę.
Ubij w 1/4 szklanki wody, aby rozcieńczyć dressing.
Dodaj 1 szklankę parmezanu i wymieszaj, aby połączyć. Doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzej dużą patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średnio wysokiego ciepła.
Cut romaine i radicchio w ćwiartkach wzdłuż, pozostawiając część łodygi dołączone do każdej ćwiartce.
Posmaruj Romaine i radicchio obficie sosem miso Caesar. Grilluj, aż zewnętrzne liście zostaną lekko zwęglone, w sumie około 3 minut. Nie tłumuj grilla; grilluj partiami w razie potrzeby.
Wrzucić krewetki z 1 łyżką oleju i posypać lekko solą i pieprzem. Grill, aż lekko zwęglone z obu stron i tylko gotowane przez, 3 do 5 minut w sumie.
Przełożyć do miski i wymieszać z 2 łyżkami sosu miso Caesar.
Wnętrze bagietki posmarować pozostałym olejem i obficie posypać solą i pieprzem.
Miejsce cut-side w dół na grillu i gotować, aż lekko zwęglone i rozgrzane przez, o 3 protokół.
Pokroić na 4 równe kawałki.
Aby zmontować, podziel grillowaną rzymską i radicchio na 4 duże talerze. Rozrzucić taką samą ilość krewetek na każdym talerzu i posypać wszystko z pozostałym parmezanem.
Podawać z pieczywem z grilla i pozostałym sosem miso Caesar z boku.