Grillowana Miecznik, Fasolka Szparagowa I Pikantna Salsa Pomidorowa
Grillowana miecznik, fasolka szparagowa i pikantna Salsa pomidorowa mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przystawkami. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje 43,75 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 4240 kalorii, 291g białka, oraz 305g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, cebulę, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Grillowana miecznik, fasolka szparagowa i pikantna Salsa pomidorowa, Mesquite Grillowana miecznik ze zwęgloną salsą pomidorową, oraz Grillowane awokado z pikantną salsą pomidorową są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Zrobić sos sałatkowy, ubijając oliwę z oliwek do soku z cytryny, a następnie dodając sól i pieprz. Odstawić.Zrobić salsę mieszając wszystkie składniki razem, doprawić do smaku. Odstawić.Steki z miecznika natrzeć oliwą z oliwek i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Miecznika
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Grubo Pokruszone Sezonowane Krakersy żytnie
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Umieść miecznika na rozgrzanym grillu (lub prążkowanej patelni), średnim ogniu i gotuj przez 2-4 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Kasztany Wodne, Julienne
3
Zdjąć z ognia.Lekko ubrać fasolę i warzywa sałatkowe z oliwą z oliwek i sosem z soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4
Umieść miecznika na stosie ubranych zieleni.Łyżka salsy pomidorowej na wierzchu miecznika.Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
Zieloni
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.