Grillowana Miecznik, Fasolka Szparagowa I Pikantna Salsa Pomidorowa

Grillowana Miecznik, Fasolka Szparagowa I Pikantna Salsa Pomidorowa
Grillowana miecznik, fasolka szparagowa i pikantna Salsa pomidorowa mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przystawkami. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje 43,75 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 4240 kalorii, 291g białka, oraz 305g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, cebulę, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Grillowana miecznik, fasolka szparagowa i pikantna Salsa pomidorowa, Mesquite Grillowana miecznik ze zwęgloną salsą pomidorową, oraz Grillowane awokado z pikantną salsą pomidorową są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zrobić sos sałatkowy, ubijając oliwę z oliwek do soku z cytryny, a następnie dodając sól i pieprz. Odstawić.Zrobić salsę mieszając wszystkie składniki razem, doprawić do smaku. Odstawić.Steki z miecznika natrzeć oliwą z oliwek i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z MiecznikaSteki Z Miecznika
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Grubo Pokruszone Sezonowane Krakersy żytnieGrubo Pokruszone Sezonowane Krakersy żytnie
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Umieść miecznika na rozgrzanym grillu (lub prążkowanej patelni), średnim ogniu i gotuj przez 2-4 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Zdjąć z ognia.Lekko ubrać fasolę i warzywa sałatkowe z oliwą z oliwek i sosem z soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4
Umieść miecznika na stosie ubranych zieleni.Łyżka salsy pomidorowej na wierzchu miecznika.Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
ZieloniZieloni
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ocet balsamiczny (do smaku)ocet balsamiczny (do smaku)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ocet balsamiczny (do smaku)ocet balsamiczny (do smaku)2(zima)kapary, osuszonekapary, osuszone2(zima)kapary, osuszonekapary, osuszone1ogórek obrany, posiekany i pokrojony w kostkęogórek obrany, posiekany i pokrojony w kostkę1ogórek obrany, posiekany i pokrojony w kostkęogórek obrany, posiekany i pokrojony w kostkę1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipietruszka z płaskim liściem, posiekanapietruszka z płaskim liściem, posiekana1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipietruszka z płaskim liściem, posiekanapietruszka z płaskim liściem, posiekana1ząbek czosnku, posiekanyząbek czosnku, posiekany1ząbek czosnku, posiekanyząbek czosnku, posiekany340Orzechy dowolne (posiekane)fasolka szparagowa, gotowana do miękkości (około 3-5 minut)fasolka szparagowa, gotowana do miękkości (około 3-5 minut)2(zima)świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny2(zima)świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny425Orzechy dowolne (posiekane)sałata (ja używam mieszanki wiosennej)sałata (ja używam mieszanki wiosennej)425Orzechy dowolne (posiekane)sałata (ja używam mieszanki wiosennej)sałata (ja używam mieszanki wiosennej)2(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów5(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów6(zima)oliwa z oliwek (do smaku)oliwa z oliwek (do smaku)3pomidory śliwkowe, sadzone i posiekanepomidory śliwkowe, sadzone i posiekane3pomidory śliwkowe, sadzone i posiekanepomidory śliwkowe, sadzone i posiekane1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiczerwona cebula, posiekanaczerwona cebula, posiekana1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiczerwona cebula, posiekanaczerwona cebula, posiekana0(może być lub przeglądać)pokruszone płatki czerwonej papryki (do smaku)pokruszone płatki czerwonej papryki (do smaku)0(może być lub przeglądać)pokruszone płatki czerwonej papryki (do smaku)pokruszone płatki czerwonej papryki (do smaku)1WES E Sztuka języka angielskiegoSalsa PomidorowaSalsa Pomidorowa1WES E Sztuka języka angielskiegosól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smakusól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smaku680Orzechy dowolne (posiekane)steki z miecznika (grubość 1/2 cala)steki z miecznika (grubość 1/2 cala)680Orzechy dowolne (posiekane)steki z miecznika (grubość 1/2 cala)steki z miecznika (grubość 1/2 cala)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn