Grillowana Balsamiczna Sałatka Wołowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej balsamicznej sałatki Wołowej. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 22g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.51 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka grzanek o Smaku Cezara, woda, ocet balsamiczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Balsamiczna Z Kurczakiem, Grillowana Sałatka Balsamiczna Z Winegretem, oraz Sałatka pieczeń wołowa bez gotowania z kozim serem i balsamicznym.
Instrukcje
Ocet wymieszać z wodą w małej misce. Wymieszać w mieszance opatrunkowej. Wymieszać z olejem. Podzielić mieszankę opatrunkową na pół.
Umieść wołowinę w płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu lub wytrzymałej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Wlać połowę mieszanki dressing na wołowinę; włączyć wołowinę do płaszcza. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny. Przykryć i schłodzić pozostały opatrunek.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Usuń wołowinę z marynaty; marynata rezerwowa. Przykryć i grill Wołowina 4 do 5 cali od średniego ciepła 15 do 20 minut, obracając i szczotkowanie marynatą od czasu do czasu, aż pożądana doneness. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Pokroić wołowinę w plastry 3x 1/4 cala.
Warzywa sałatkowe, rukolę, pomidory i grzyby podziel na 4 talerze. Wierzch polać wołowiną, skropić pozostałym sosem.
Posypać serem i grzankami.