Goździk® jajecznica
Goździk ® jajecznica jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ten poranny posiłek ma 169 kalorii, 13g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, mleko odparowane Nestle® carnation®, sól i mielony pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jajecznica, jak zrobić jajecznicę / Egg s, Wszystko Jajecznica, oraz Najlepsza Jajecznica dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce ubić jajka i odparowane mleko. Spryskaj dużą patelnię nieprzywierającym sprayem do gotowania; podgrzać na średnim i niskim ogniu.
Wlać mieszaninę jaj do patelni. Gotować, bez mieszania, aż mieszanina jaj zacznie się układać na dnie i wokół krawędzi.
Szpatułką lub łyżką podnieś gotowaną mieszankę jajeczną, aby niegotowana mieszanka jajeczna płynęła pod spodem. Kontynuuj gotowanie, delikatnie mieszając, aż mieszanina jaj zostanie ugotowana i nadal wilgotna.
Zdjąć z ognia. Doprawić solą i pieprzem.