Gotuj książkę: Figa, Taleggio i Pizza Radicchio

Gotuj książkę: Figa, Taleggio i Pizza Radicchio
Gotuj książkę: Fig, Taleggio i Radicchio Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten wegański przepis służy 1 i kosztuje 5,39 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 2310 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz radicchio, mąkę chlebową, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. 126 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ugotuj książkę: Radicchio, indyk i sałatka z groszku śnieżnego, Ugotuj książkę: Sałatka z kiełbasą z Radicchio i Frisée, oraz Ugotuj książkę: makaron zapiekany z Radicchio, gorgonzolą i pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąki, sól i drożdże połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodać wodę i mieszać aż do wymieszania. Przykryj miskę folią i pozostaw na 8 do 12 godzin w temperaturze pokojowej (około 70 ° F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Po 8 godzinach ciasto wyrośnie i będzie bąbelkowe na powierzchni. Czas jest tutaj bardzo wyrozumiały; możesz pozwolić, aby nadal bulgotał i bardzo powoli rozszerzał się przez kilka godzin, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4
Przenieść ciasto do lodówki na około godzinę przed podzieleniem, aby łatwiej było pracować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
5
Lekko pocierać ręce i blat pracy z oliwą z oliwek. Ciasto wyłożyć na blat w jednym kawałku. Lekko go odkurzyć mąką i złożyć na siebie kilka razy, dodając więcej mąki, jeśli to konieczne, aż ciasto połączy się i utrzyma swój kształt, gdy uformujesz go w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
6
Pokroić na 5 równych kawałków (dla pizzy), około 6 uncji za sztukę, lub 10 równych kawałków (dla flatbread), około 3 uncji za sztukę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FlatbreadFlatbread
7
Przechowywać w lodówce lub zamrażać to, czego nie będziesz używać od razu.
8
Przenieś kulki do pojedynczych plastikowych worków do przechowywania żywności, skropić oliwą z oliwek i obrócić ciasto, aby pokryć je oliwą. Przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrażać do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
9
Posypać kawałek (y) masz zamiar użyć natychmiast z mąką i przenieść do lekko mąką blachy do pieczenia. Przykryć ręcznikiem lub folią i odstawić na około 1 godzinę.Uwaga: uwaga: jeśli ciasto zostało schłodzone, wyjmij je z lodówki i pozostaw do wyrośnięcia na około 1 godzinę. Jeśli zamrożone ciasto rozmrozisz w lodówce przez 8 do 12 godzin, a następnie przenieś je do lady, aby wzrosły na godzinę. Ciasto powinno być giętkie i łatwo rozciągnięte do kształtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
10
Aby zrobić pizzę: rozgrzej brojlery z zestawem stojaków 5 cali od elementu lub płomienia. Jeśli używasz patelni żeliwnej lub patelni do pizzy, ustaw ją na średnim ogniu, aż zacznie palić się gorąco, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Przenieś patelnię (odwróconą do góry nogami) lub patelnię do brojlerów. Jeśli używasz kamienia do pieczenia, podgrzać go w piekarniku 260° przez godzinę, a następnie ostrożnie przenieść go do brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Umieścić figi w małej patelni ustawionej na średnim ogniu, wlać wino i doprowadzić do wrzenia. Wyłącz ciepło i pozwól fig namoczyć przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Odcedzić, a następnie pokroić na kawałki 1/2 cala.
14
Toast kawałki orzecha włoskiego w małej, suchej patelni na średnim ogniu, często potrząsając patelnią, aż będą bardzo pachnące i zaczynają brązowieć, 3 do 4 protokół. Natychmiast przełożyć na talerz, ostudzić, a następnie grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
15
Aby uformować ciasto, obficie odkurz powierzchnię roboczą mąką i połóż na niej kulkę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
16
Posypać mąką i ugniatać kilka razy, aż ciasto połączy się i utrzyma swój kształt, gdy uformujesz go w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
17
W razie potrzeby dodaj więcej mąki. Uformuj go w 8-calową rundę, naciskając od środka w kierunku krawędzi, pozostawiając 1-calową granicę grubszą niż reszta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
18
Upewnij się, że masz wszystkie składniki odmierzone i gotowe przed złożeniem pizzy, ponieważ po umieszczeniu ciasta na powierzchni gotowania nie można go łatwo przenieść.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
19
Otwórz drzwi piekarnika lub brojlerów i szybko wysuń stojak z powierzchnią do gotowania (patelnia, patelnia lub kamień do pieczenia) na nim. Podnieś ciasto i szybko przenieś je na powierzchnię do gotowania, naciskając je z powrotem do kształtu, jeśli zajdzie taka potrzeba, uważając, aby nie dotykać powierzchni do gotowania palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
20
Skropić 1 łyżkę oleju na ciasto, rozsypać na wierzchu kawałki orzecha włoskiego, następnie radicchio, następnie posiekane figi, a następnie ser. Przesuń stojak brojlerów z powrotem do piekarnika i zamknij drzwi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
RadicchioRadicchio
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
21
Smażyć pizzę, aż skorupa nadmuchała się na brzegach, pizza poczerniała w plamach, a ser stopił się, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
22
Wyjmij pizzę drewnianą lub metalową skórką do pizzy lub kwadratem tektury, przenieś ją na deskę do krojenia i pozostaw na kilka minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
23
Skropić pozostałą 1 łyżkę oleju na wierzchu, pokroić pizzę na ćwiartki, przenieść ją na talerz i zjeść.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia40
Magazyn