Got Some Crust ' Macaroni and Cheese

Got Some Crust ' Macaroni and Cheese
Got niektóre Crust ' makaron i ser może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 29 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 91 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz parmezan, bułkę tartą, makaron łokciowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Pizza z kiełbasą z jabłkami i kurczakiem z makaronem i serem faszerowana skórką, oraz Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj szklane naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Odcedzić i wymieszać z połową masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Gdy makaron się gotuje, resztę masła roztopić w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i gotować, aż cebula zacznie mięknąć, o 3 protokół. Wymieszać z mąką i gotować 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
MasłoMasło
CebulaCebula
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodaj mleko i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, często mieszając. Gotować i mieszać, aż mleko zgęstnieje, o 10 protokół. Raz grube i gładkie, wymieszać w soli, biały pieprz, sos Worcestershire, ostry sos pieprzowy, musztarda, 2 szklanki sera Cheddar, i 1/4 szklanki parmezanu. Mieszaj, aż sery się stopią, następnie mieszaj makaron, aż do równomiernego pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ostry SosOstry Sos
ParmezanParmezan
Ser CheddarSer Cheddar
Biały PieprzBiały Pieprz
MakaronyMakarony
MusztardaMusztarda
MlekoMleko
SólSól
6
Zeskrobać do przygotowanego naczynia do pieczenia i wygładzić górę. Wrzucić Pozostałe 1 szklanka sera Cheddar i 1/4 szklanki parmezanu z suchą bułką tartą w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ParmezanParmezan
Ser CheddarSer Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
7
Posypać równomiernie wierzchem makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż makaron będzie gorący, a skórka będzie złotobrązowa, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawKruche ciasto
Magazyn