Gorące Cydry Maślane
Przepisów na napoje nigdy za wiele, więc wypróbuj gorące cydry z masłem. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka, 24 g tłuszczu i łącznie 556 kalorii. Za 1,98 USD za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Udaj się do sklepu i kup przyprawę do ciasta dyniowego, brandy, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej. 4 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godzin i 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten uzyskał niezbyt spektakularny wynik łyżeczką wynoszący 17%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy jak Rum z gorącym masłem, Rye z gorącym masłem i Bourbon z gorącym masłem.
Instrukcje
W rękawie wolnowaru połącz cydr, brązowy cukier i połówki pomarańczy. Gotuj na małym ogniu przez 2 godziny.
W małej misce wymieszaj masło i przyprawę do ciasta dyniowego. Przykryj i przechowuj w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Gorący cydr rozlewamy do kubków i posypujemy łyżką masła smakowego. W przypadku dorosłych wlej 1 uncję brandy do każdego kubka.