Gorgonzola-Dip Czosnkowy

Gorgonzola-Dip Czosnkowy
Gorgonzola-Dip czosnkowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, oliwę z oliwek, ser gorgonzola i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Spróbuj Chleb Czosnkowy Gorgonzola, Gorgonzola, oliwka i czosnek Bruschetta, oraz Pieczone pomidory z czosnkiem, Gorgonzolanem i ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem ser Gorgonzola, cebula, pietruszka, i czosnek w misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wymieszać ocet, sok z cytryny i oliwę z oliwek w osobnej misce. Wymieszać mieszaninę octu do mieszaniny sera, aż dobrze wymieszane. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn