Gorgonzola-Dip Czosnkowy
Gorgonzola-Dip czosnkowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, oliwę z oliwek, ser gorgonzola i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Spróbuj Chleb Czosnkowy Gorgonzola, Gorgonzola, oliwka i czosnek Bruschetta, oraz Pieczone pomidory z czosnkiem, Gorgonzolanem i ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem ser Gorgonzola, cebula, pietruszka, i czosnek w misce, aż dobrze wymieszane.
Wymieszać ocet, sok z cytryny i oliwę z oliwek w osobnej misce. Wymieszać mieszaninę octu do mieszaniny sera, aż dobrze wymieszane. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub dłużej.
Podawać w temperaturze pokojowej.