Gingerbread Jack-O ' - Lanterns

Gingerbread Jack-O ' - Lanterns
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Gingerbread Jack-O'-Lanterns. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 33 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka mielonych goździków, gałki muszkatołowej, brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Popcorn Jack-O ' - Lanterns, Sweet Jack-O ' - Lanterns, oraz Spicy Cider Jack-O ' - Lanterns dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Ubij tłuszcz, cukry i jajko na puszystą masę. Dodaj melasę. Przesiej mąkę, przyprawy, sodę oczyszczoną i sól i wymieszaj z mieszanką cukru. Zawiń ciasto w folię i schłódź przez 3-4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
SkracanieSkracanie
MelasaMelasa
PrzyprawyPrzyprawy
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2
Gotowe do pieczenia Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Jest to delikatne ciasto, więc szybko rozwałkuj ciasto o grubości 1/4 cala na lekko posypanej mąką powierzchni i wytnij kształty dyni za pomocą foremki do ciastek z dyni lub odręcznie za pomocą małego noża. Jeśli kroisz dynie odręcznie, nie rozrzedzaj łodygi, bo odłamie się po upieczeniu. Za pomocą szpatułki podnieś dynie na lekko natłuszczoną blachę do pieczenia i piecz przez około 10 minut. Nie przesadzaj. Przed dekorowaniem całkowicie ostudzić na ruszcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
3
Aby udekorować dynie, odłóż 1/3 szklanki lukru królewskiego i pokoloruj go na Zielono. Pokoloruj pozostały lukier na pomarańczowo, mieszając czerwony i żółty barwnik spożywczy. (Zacznij od 5 kropli czerwieni i 6 kropli żółci i dodaj więcej zabarwienia zgodnie z życzeniem, aby kolor był bardziej intensywny.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Kolor żywnościżółty Kolor żywności
DyniaDynia
PomarańczowyPomarańczowy
LukierLukier
4
Rozłóż pomarańczowy lukier na dyni, unikając łodygi. Pozostaw do zastygnięcia, a następnie za pomocą wykałaczki nałóż zielony lukier na łodygę.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
DyniaDynia
PomarańczowyPomarańczowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
5
Możesz nacisnąć kukurydzę cukierkową lub chipsy czekoladowe, aby zrobić twarz Na każdej dyni, lub możesz nałożyć twarz rozpuszczoną czekoladą, stosując następującą metodę. Rozpuść 1/2 szklanki kawałków czekolady w kuchence mikrofalowej w żaroodpornej misce przez 1 minutę. Frytki mogą wyglądać na nieztopione, ale wymieszaj je łyżką, aby sprawdzić, czy rzeczywiście zmiękły, zanim włożysz je na kolejną minutę, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Candy CornCandy Corn
CzekoladaCzekolada
DyniaDynia
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Przełóż rozpuszczoną czekoladę do torebki z zamkiem błyskawicznym. Zamknij worek, wyciskając powietrze. Użyj wykałaczki, aby zrobić bardzo mały otwór w jednym rogu torebki, aby uwolnić cienki strumień czekolady. Fajkowe oczy i nosy oraz postrzępione uśmiechy zgodnie z życzeniem. Pozwól czekoladzie zestalić się przed ułożeniem ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
7
Za pomocą naganiaczy lub miksera stojącego ubij białko i sok z cytryny na pianę. Przy średniej prędkości ubijaj cukier cukierniczy, po trochu, aż mieszanina będzie gęsta, ale nadal wystarczająco płynna, aby ubić. Następnie ubijaj wysoko, aż mieszanina będzie gęsta i błyszcząca, około 3 minut. Przykryj powierzchnię folią, czekając na jej użycie. Po nałożeniu na ciastko Królewski lukier uzyska mocne, błyszczące wykończenie. Lukier można przechowywać, szczelnie przykryć, w lodówce do tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Białka JajBiałka Jaj
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn