Giant Chocolate Peanut Butter Chip Cookies

Giant Chocolate Peanut Butter Chip Cookies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na deser, więc dać Giant Chocolate Peanut Butter Chip Cookies spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 476 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Cookie Madness ma 102 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, mąka chlebowa króla Artura, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Gigantyczne Ciasteczka Czekoladowo-Orzechowe, Gigantyczne Ciasteczka Czekoladowe Z Masłem Orzechowym, oraz Potrójnie Nadziewane Ciasteczka Czekoladowe M&M, Ciasteczka Toffi I Ciasteczka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli masz zamiar piec od razu, Rozgrzej piekarnik do konwekcji 350 F lub 191° regular.In miskę miksera stojaka wyposażonego w łopatkę, ubić zimne masło, aż będzie kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać cukier i dalej ubijać aż do wymieszania. Stopniowo dodawać jajka i wanilię i kontynuować ubijanie wiosłem na średnim poziomie, aż do wymieszania, skrobanie boków miski raz lub dwa razy. Chłód z jaj powinien sprawić, że masło ponownie się wchłonie, więc kremowa mieszanka pojawi się grudkowata.Tymczasem w osobnej misce wymieszaj mąkę, sól i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać z kakao. Z mikserem na średnio-niskim (lub ręcznie za pomocą gumowego skrobaka o dużej wytrzymałości), stopniowo dodawaj mieszaninę mąki mieszając, aż do wymieszania. Wymieszać w chocolate chips Peanut butter chips.Opróżnij ciasto na dużej płaskiej powierzchni i upewnij się, że wszystkie składniki są równomiernie włączone. Zamiast wrzucać wszystko do kupy, trzymaj trochę luźno. Podzielić na 12 raggedy kawałki. Ciasto powinno być zimne, zanim jeszcze włożysz je do lodówki, ale schłodzenie ciasta pomoże zwiększyć ciastka. Mam również dobre wyniki zamrażania ciasta i pieczenia go z zamrożonych.Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Jeśli używasz konwekcji, rozgrzej do konwekcji 350 F.Ułóż ciasteczka (polecam pieczenie 1 lub 2 najpierw, aby przybić swój czas) na schłodzonej, ciężkiej blachy cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Frytki Z Masłem OrzechowymFrytki Z Masłem Orzechowym
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Do PieczeniaSzpatułka Do Pieczenia
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Piec na środkowej półce przez 18 minut w 375 lub 15 minut w konwekcji 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Pozostawić do ostygnięcia przez około 5 minut na arkuszu ciastek, a następnie wyjąć i zakończyć chłodzenie na stojaku. Gdy ostygnie, można jeść lub można zamrozić ciasteczka i rozmrozić je dla lepszej tekstury.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn