Fusilli z kurczaka ze szpinakiem i serem Asiago
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka Fusilli ze szpinakiem i serem Asiago. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 30g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz ser asiago, suszone połówki pomidorów, skondensowany krem z kurczaka campbell ' s® i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Fusilli ze szpinakiem i serem Asiago, Makaron z serem Asiago i szpinakiem, oraz Cavatappi ze szpinakiem, fasolą i serem Asiago.
Instrukcje
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami opakowania w 6-litrowym rondlu.
Dodać szpinak w ostatniej chwili czasu gotowania.
Odcedzić mieszaninę makaronu dobrze w durszlaku, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka i gotować, aż dobrze rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek na patelni i gotować i mieszać przez 1 minutę. Wymieszać pomidory, zupę, 1/2 szklanki płynu do gotowania i czerwoną paprykę i podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować, aż kurczak jest gotowane przez, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać w mieszaninie makaronu i gotować, aż mieszanina jest gorąca i bulgotanie. W razie potrzeby wymieszać pozostałą ciecz do gotowania, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.