Bezglutenowy Różowy Proszek Puff Crunch
Bezglutenowy różowy proszek Puff Crunch może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka wanilii, płatków zbożowych, żelatyny o Smaku Truskawkowym i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Bezglutenowy Różowy Proszek Puff Crunch, Gluten & Nut Free Toffi Crunch Kora {Rafinowany Bez Cukru}, oraz Bezglutenowe Ciasto Francuskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmierz płatki do dużej miski.
W 1-quart microwavable bowl, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy i masło odkryte na wysoki 1 minutę. Mieszać; kuchenka mikrofalowa 15 do 30 sekund dłużej lub aż mieszanina może być mieszana gładko. Wymieszać wanilią.
Wlać płatki zbożowe, mieszając do równomiernego pokrycia.
W 2-galonowej dużej plastikowej torbie do przechowywania żywności wymieszaj cukier puder i żelatynę.
Dodać mieszankę zbożową. Uszczelnij worek i wstrząśnij, aż będzie dobrze pokryty.
Rozprowadzić na papierze woskowanym; schłodzić około 15 minut. Przechowywać w szczelnym pojemniku.