Południowo-zachodni garnek do gulaszu

Południowo-zachodni garnek do gulaszu
Southwestern Stew Pot może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 376 kalorii, 30 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 osobom. Za 1,62 USD za porcję ten przepis pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 55 minut. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką pokrojoną fasolkę szparagową, gulasz wołowy, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Będzie hitem na Twojej jesiennej imprezie. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 71%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także gulasz południowo-zachodni, gulasz z dyni i gulasz z wołowiny południowo-zachodniej.

Instrukcje

1
W 4-kwartowym. Piekarnik holenderski, podsmaż mięso na oleju na średnim ogniu; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Chilli Fresno, Przekrojone Na Pół2 Chilli Fresno, Przekrojone Na Pół
Papryka Scotch Bonnet, Pozbawiona Nasion I Pokrojona W Cienkie PlasterkiPapryka Scotch Bonnet, Pozbawiona Nasion I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienko Pokrojone Twarde Salami, Pokrojone W Paski O Grubości 1/4 CalaCienko Pokrojone Twarde Salami, Pokrojone W Paski O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj kolejnych osiem składników; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 1 godzinę.
3
Dodaj marchewki; wrócić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Czerwonych Ziemniaków, Pokrojonych W ósemki6 średnich Czerwonych Ziemniaków, Pokrojonych W ósemki
4
Zmniejsz ogień i gotuj przez 20 minut.
5
Dodaj pomidory, fasolę, kukurydzę i chilli; wrócić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, aż wołowina i warzywa będą miękkie. W razie potrzeby dopraw ostrym sosem pieprzowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Filetu Z Halibuta Lub Miecznika, Pokrojonego W 2-calowe Paski1/2 Funta Filetu Z Halibuta Lub Miecznika, Pokrojonego W 2-calowe Paski
12 Szklanek Pokrojonego W Kostkę Chleba Kukurydzianego, Tostowego12 Szklanek Pokrojonego W Kostkę Chleba Kukurydzianego, Tostowego
świeżo Starty Parmezan Lub Według Uznaniaświeżo Starty Parmezan Lub Według Uznania
Do 2 Czerwonych Lub Zielonych Chili, PosiekanychDo 2 Czerwonych Lub Zielonych Chili, Posiekanych
Pomidor Romski, Wydrążony I Przekrojony Na PółPomidor Romski, Wydrążony I Przekrojony Na Pół
1 1/2 Litra Oleju Rzepakowego1 1/2 Litra Oleju Rzepakowego
Po 12 Opakowań) Groszek Mrożony, RozmrożonyPo 12 Opakowań) Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
W razie potrzeby podawaj z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Gulasz w menu? Spróbuj połączyć z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne, czerwone wina, takie jak Malbec i Cabernet Sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu to kalifornijskie wino klasy premium Chardonnay z dodatkiem nuty jagód i delikatne wino musujące zarezerwowane na niezapomniane uroczystości. Oferuje uwodzicielskie smaki i świeżą, aromatyczną musację - wyraziście pastelową jagodami. Wszystko to zamknięte jest w imponująco seksownej butelce o gustownym stylu. Owoce Blanc de Bleu uprawiane są w cichych winnicach Północnej Kalifornii, znanych z chłodnej i przejrzystej bryzy – idealne warunki dla ekskluzywnych winogron i gleb, które podkreślają głęboko cechy smakowe. To wino musujące dobrze komponuje się z przystawkami, sushi i bardzo lekkimi posiłkami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn