Jajka wielkanocne z masłem orzechowym mogą być właśnie tą przyprawą, której szukasz. Ten przepis jest przeznaczony dla 16 osób i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 5 g białka i 19 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, okruchów krakersów graham, ekstraktu waniliowego i tłuszczu piekarskiego. Jest idealny na Wielkanoc. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 13%. Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy to Jajka wielkanocne z masłem orzechowym, Zdrowe jajka wielkanocne z galaretką z masła orzechowego i Jajka wielkanocne z masłem orzechowym bez cukru i czekoladą.
Instrukcje
1
W dużej misce utrzyj masło orzechowe, masło i wanilię, aż się połączą. Stopniowo dodawaj cukier cukierniczy i okruchy krakersów. Uformuj mieszaninę w 16 jaj; układać na blaszce wyłożonej woskowanym papierem. Przechowywać w lodówce 30 minut lub do momentu, aż będzie twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Bita Polewa I Posiekane Orzechy Pekan
(np. Batonik Crunch)
Miód Cytrusowy
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
W kuchence mikrofalowej rozpuść kawałki czekolady i tłuszcz; mieszaj, aż będzie gładka. Zanurz jajka w mieszance czekoladowej; pozwolić, aby nadmiar spłynął.