Kanapki z grillowanym podwójnym serem i boczkiem

Kanapki z grillowanym podwójnym serem i boczkiem
Grillowane kanapki z podwójnym serem i bekonem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 16G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 136 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, wiedeński chleb, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Piętrowe Kanapki Z Grillowanym Serem, Boczek Podwójny Cheeseburger Grillowana Kanapka Z Serem, oraz Kanapki z grillowanym serem, bekonem i Jalapeño dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzewać zamknięty grill kontaktowy przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Gdy grill jest podgrzewany, umieść boczek na dolnej powierzchni grilla. (Jeśli to konieczne, gotować 4 plastry na raz.) Zamknij grill; gotować 3 do 4 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Boczek wyjąć z grilla; osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Pokroić plastry boczku na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
5
Za pomocą gumowego skrobaka ostrożnie zeskrobuj większość kapieli z grilla na tacę ociekową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Do PieczeniaSzpatułka Do Pieczenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Dodaj cebulę do grilla. Zamknij grill; gotować 4 do 6 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Aby zrobić kanapki, między plastrami chleba układaj ser Cheddar, gotowany boczek, cebulę i ser mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Umieścić 2 kanapki na dolnej powierzchni grilla. Zamknij grill; gotować 3 do 5 minut lub aż chleb jest tosty i ser topi. Powtórz z pozostałymi kanapkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn