Flądra Azjatycka

Flądra Azjatycka
Flądra azjatycka to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 22g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, cytrynę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Flądra Azjatycka Ze Szparagami Sezamowymi, Filety z flądry grillowane w folii z azjatyckim akcentem, oraz Flądra Meunière.

Instrukcje

1
Usuń zielone wierzchołki z cebuli; pokroić wierzchołki cebuli na 1-calowe kawałki, aby zmierzyć 1/4 szklanki; odstawić. Pozostałe wierzchołki cebuli należy zarezerwować do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
2
Pokrój białe porcje cebuli na 2-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Połącz kolendrę, imbir i 1 łyżeczkę oleju w 9-calowym talerzu pie. Złóż każdy filet na pół w poprzek. Ułóż ryby spokelike z najcieńszymi porcjami skierowanymi ku środkowi naczynia. Ułóż białe porcje cebuli między każdym filetem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula BiałaCebula Biała
KolendraKolendra
ImbirImbir
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Połączyć 1/4 szklanki zielonej cebuli tops, 1 łyżeczka oleju, ocet, sos sojowy, i sól; wlać na ryby. Pokrowiec z wytrzymałą folią. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 4 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
RybyRyby
SólSól
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
MikrofalówkaMikrofalówka
5
Każdy filet udekorować plasterkiem cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn