Five-spice beef & sugar Snap noodles
Five-spice beef & sugar Snap noodles to bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 173 kalorie, 19g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 82 fanów. Jeśli masz bulion wołowy, zagnieżdżony makaron jajeczny, groszek cukrowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, oraz Chrupiący Azjatycki łosoś z makaronem smażonym w stir-fried, pak choi i groszkiem cukrowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzać dużą nieprzywierającą patelnię lub wok, a następnie smażyć wołowinę przez 10 minut, aż bardzo dobrze się zarumienią. Nie dodawać oleju. W międzyczasie zagotować makaron zgodnie z instrukcją pakowania, a następnie odcedzić.
Dodać imbir, czosnek, pięć przypraw, chili w proszku i mangetout do rumianej mielonej, a następnie smażyć przez kilka minut więcej, aż pachnące i strąki są jasnozielone. Zalać wywarem, dodać makaron, następnie doprawić sosem sojowym. Włóż do misek (użyj szczypiec, łatwiej), posypując olejem sezamowym i czerwonym chilli, jeśli używasz.