Fish Taco Torta Sliders

Fish Taco Torta Sliders
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać suwaki Taco Torta ryb spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 339 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka old El ' N chunky salsa, Old El Taco przyprawy mix, złota mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suwaki Taco, Suwaki Taco, oraz Touchdown Taco Sliders dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W frytkownicy lub 4-quart holenderski piekarnik, rozgrzać 1 1/2 cala oleju do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Każdy filet z tilapii pokroić na 8 prostokątnych kawałków, każdy o wymiarach około 4 x 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
3
W dużej misce, mix club soda, mąka i mieszanka przypraw taco. Kawałki tilapii zanurzyć w cieście i ostrożnie przenieść do gorącego oleju 6 sztuk na raz. Smażyć około 4 minut, obracając raz, aż do złotego koloru (sekcje ogona mogą gotować szybciej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw TacoMieszanka Przypraw Taco
Woda GazowanaWoda Gazowana
TilapiaTilapia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wyjąć łyżką szczelinową; osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
W dużej misce wymieszaj kapustę, śmietanę i salsę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KapustaKapusta
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Rozłóż wewnątrz wierzchy i spody bułek z refried fasoli. Każdą bułkę napełnij 3 lub 4 kawałkami smażonej tilapii i mieszanki kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
KapustaKapusta
TilapiaTilapia
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RolkaRolka
7
Podawać na ciepło.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn