Fasolka szparagowa z pomidorami

Fasolka szparagowa z pomidorami
Fasolka szparagowa z pomidorami wymaga od początku do końca około 20 minut. Za 86 centów za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 122 kalorie. Ten przepis służy 8 osobom. Udaj się do sklepu i kup pokrojoną fasolkę szparagową, sos sałatkowy, pomidory i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 42%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują fasolkę szparagową i pomidory, fasolkę szparagową z pomidorami i fasolkę szparagową z pomidorami.

Instrukcje

1
Fasolę włóż do rondla i zalej wodą; doprowadzić do wrzenia. Gotuj bez przykrycia przez 8–10 minut lub do momentu, aż będą chrupiące; odpływ. dodać pomidory i sos sałatkowy; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grubo Pokruszone Sezonowane Krakersy żytnieGrubo Pokruszone Sezonowane Krakersy żytnie
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn