Farsz z kiełbasą, boczkiem, jabłkami i chlebem kukurydzianym
Kiełbasa, boczek, jabłko i chleb kukurydziany farsz może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 428 kalorii, 17g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Ten przepis od Allrecipes ma 94 fanów. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz boczek, kiełbasa wieprzowa linki, sól i mielony pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest dobre. Spróbuj Chleb kukurydziany, kiełbasa i farsz jabłkowy, Farsz Jabłkowy Boczek Kukurydziany, oraz Farsz do chleba kukurydzianego i kiełbasy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Umieść chleb kukurydziany w kostkach i mieszankę farszu chlebowego w dużej misce. Odstawić.
Umieść posiekane linki kiełbasy i mielonej kiełbasy na patelni; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane.
Odcedzić i umieścić kiełbasę w misce. Korzystanie z tej samej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Odcedzić nadmiar tłuszczu boczku z patelni. Ugotowaną kiełbasę i boczek wymieszać z chlebem kukurydzianym.
Korzystanie z tej samej patelni, gotować seler i cebulę na średnim ogniu, aż przejrzyste i miękkie, o 5 protokół. Wymieszać z mieszaniną chleba kukurydzianego.
Wymieszać grzyby, pietruszkę i jabłka do mieszanki chleba kukurydzianego. Doprawić solą, pieprzem i szałwią.
Wlać wystarczającą ilość bulionu z kurczaka na mieszaninę chleba kukurydzianego, aby dokładnie zwilżyć i wrzucić, aby równomiernie rozprowadzić. Łyżka mieszanki do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Góra zostanie upieczona, a środek będzie twardy, około 45 minut.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino można spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.