Dyniowe Gnocchi Z Pieczarkami

Dyniowe Gnocchi Z Pieczarkami
Przepis dyniowe Gnocchi z pieczarkami jest gotowy w około 1 godzinę i 6 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 598 kalorii. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. 151 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz ciężką śmietanę, szalotki, ser Parmigiano reggiano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gnocchi z grzybami, Gnocchi z grzybami i dyni, oraz Ricotta Gnocchi z pieczarkami i majerankiem dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 6 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn