Dynia z żołędzi z farszem malinowym
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Acorn Squash z farszem malinowym może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz scallion, pumpkin Pie spice, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Dynia Żołędziowa z farszem żurawinowym, Acorn Squash z farszem jabłkowym, oraz Dynia Żołędziowa z farszem szpinakowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Pokrój squasha na pół i zgarnij nasiona. Użyj pędzla do ciasta, aby umyć squash z oliwą z oliwek i posypać przyprawą z ciasta dyniowego; odstawić.
W dużej misce wymieszać, aby połączyć pozostałe składniki. Napełnij centra squasha mieszaniną farszu.
Umieścić w naczyniu do pieczenia i przykryć folią.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut.
Wyjąć folię i kontynuować pieczenie kolejne 15 do 20 minut lub aż squash jest przetargu widełkowego.
Każdą pół żołędzi przeciąć na pół i podawać na gorąco.