Dyni Kugel I
Dyni Kugel I jest bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to żydowskie danie. Jeśli masz cukier, jajka, nie-śmietanka mleczna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem, Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, oraz Słodkie Spaghetti Squash Kugel z jabłkami i rodzynkami.
Instrukcje
Umieścić dyni w dużym garnku i przykryć osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgnieść margarynę do dyni w dużej misce.
Wymieszać mąkę, jajka, cukier, i nie-śmietanki mlecznej w osobnej misce. Wymieszać mieszaninę mąki do dyni.
Rozprowadzić mieszaninę na patelni do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku do złotego koloru, około 1 godziny.