Duszona czerwona kapusta z jabłkami i rodzynkami
Duszona czerwona kapusta z jabłkami i rodzynkami to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jabłecznik, ocet jabłkowy, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Czerwona Kapusta, Jabłka I Rodzynki, Sałatka Z Czerwonej Kapusty Z Jabłkami, Orzechami Włoskimi + Rodzynkami, oraz Sałatka Z Czerwonej Kapusty Z Jabłkami, Rodzynkami I Miodowym Sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować przez minutę.
Dodaj kapustę, rodzynki, kminek i jabłecznik i gotuj pod przykryciem przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Dodać jabłka i gotować, przykryte, aż kapusta będzie miękka, o 5 protokół.
Dodać ocet jabłkowy i gotować, mieszając od czasu do czasu przez trzy minuty. Doprawić do smaku solą i pieprzem.