Dry Rubbed BBQ Chicken
Dry Rubbed BBQ Chicken może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką wodę, połówki piersi kurczaka, ocet i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, BBQ Cheddar Chicken, oraz Najlepsza marynata do kurczaka z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym plastikowym pojemniku z pokrywką dodaj 8 szklanek wody, 3/4 szklanki soli, 3/4 szklanki brązowego cukru, octu i 1 łyżkę przyprawy do grilla. Mieszaj, aż dobrze wymieszane.
Dodać kurczaka do solanki i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny i nie dłużej niż 4 godziny
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wyjąć kurczaka z solanki i osuszyć. W małej misce połączyć 1 łyżeczkę soli,1 łyżkę brązowego cukru i 2 łyżki suchej przyprawy do grilla. Przetrzyj zewnętrzną część kurczaka mieszanką przypraw i przenieś na patelnię do pieczenia.
Dodać 2 łyżki wody na dno patelni i wstawić do piekarnika. Piecz przez 45 minut lub aż temperatura wewnętrzna w najgrubszej części mięsa osiągnie 160 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Wyjmij kurczaka z piekarnika na deskę do krojenia. Pozostawić kurczaka na 5 minut, luźno przykryte folią, przed wyrzeźbieniem i ułożeniem na półmisku. Smacznego!