Double Shot mocha Latte Cupcakes to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Ten przepis służy 18 i kosztuje 68 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, olej roślinny, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Double Shot Mocha Cupcakes, Babeczki Mocha Latte, oraz Podwójny Strzał Affogato dla podobnych receptur.
Rozgrzać śmietanę w małym rondelku, aż bąbelki po bokach. Natychmiast wlać gorący krem na czekoladę, dać miskę dobry wstrząsnąć i odstawić 10 minut, potrząsając miskę od czasu do czasu. Następnie ubijać, aż mieszanina będzie jednorodna, 20 do 30 sekund. Schłodzić około 40 minut, mieszając od czasu do czasu i zeskrobując boki, aż mieszanina będzie prawie rozsiewana. Dać mu kolejny krótki trzepaczką, i odstawić w temperaturze pokojowej, aż będzie w konsystencji lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Posypka W Kształcie Serca
1 Rożek Cukru Lodowego
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Dla babeczek: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia standardowe Patelnie muffin z 20 wkładkami cupcake. W małej misce wymieszaj chipsy czekoladowe do gorącego espresso, aż się stopią; schłodzić w lodówce do temperatury pokojowej.
Mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól przesiać do miski. W misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem łopatkowym ubić jajka, cukier granulowany, mus jabłkowy, olej i wanilię na średniej prędkości przez około 2 minuty. Ubij w schłodzonej mieszaninie czekolady, aż mieszanina będzie jednorodna. Z mikserem na średniej-niskiej prędkości, dodać mieszaninę mąki i ubić tylko do włączenia, skrobanie boków w razie potrzeby. Jest ok, jeśli ciasto jest lekko grudkowate. Używając miarki do lodów o pojemności 1/4 szklanki, wypełnij każdą wkładkę do babeczek cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Aromat Klonowy Do Smaku
Posypka W Kształcie Serca
Posypka W Kształcie Serca
Sznurek Do Butów Lukrecja
Miód Cytrusowy
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Przenieś patelnie do stojaków chłodzących i ostudzić przez około 10 minut, a następnie przenieś babeczki do stojaków, aby całkowicie ostygły przed napełnieniem i lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego
7
Podczas gdy babeczki ostygną, wykonaj nadzienie: w misce miksera elektrycznego wyposażonego w końcówkę trzepaczki ubijaj śmietanę i cukier cukierniczy na jędrne szczyty. Na małej prędkości, trzepaczka w espresso. Zużyć natychmiast lub przechowywać w lodówce aż do momentu złożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sznurek Do Butów Lukrecja
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Aby złożyć: użyj corer jabłko lub melon baller usunąć środek z każdej babeczki, około trzech czwartych drogi do babeczki. Użyj torebki z ciastem, aby wrzucić część nadzienia z kremem espresso do środka. Na każdej babeczce wyłożyć dużą rozetę gorzkiego czekoladowego ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka Czekolada
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Sznurek Do Butów Lukrecja
Do Konserwowania,
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki