Dorsz ze świeżym sosem pomidorowym i ryżem Arborio
Ten przepis służy 30 i kosztuje $2.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka halibuta, sól i pieprz, nici szafranowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Powoli pieczona wieprzowina z kokosowym sosem Curry, kukurydziane tortille, świeże pomidory salsan na ryżu Basmati, Budyń Ryżowy Arborio, oraz Budyń Ryżowy Arborio dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej, głębokiej patelni, rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i gotować na umiarkowanym ogniu, aż czosnek jest złoty, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Dodaj pomidory i szafran i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pomidory po prostu zaczynają zmiękać, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Szafran
4
Dodać oregano i doprawić solą i czarnym pieprzem. Gotować sos na umiarkowanie małym ogniu, mieszając i miażdżąc pomidory łyżką, aż sos zgęstnieje i ciecz zostanie zmniejszona, około 35 minut. Wyrzuć oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Tymczasem w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, połączyć paski skórki pomarańczowej, liście laurowe, goździki, ryż i 1 łyżkę oliwy z oliwek i gotować, aż ryż będzie al dente, 15 do 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Odcedzić ryż, odrzucając skórkę, liście laurowe i goździki. Wrzuć ryż do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Dodać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
(duża Tuba)
8
Nestle dorsza w sosie pomidorowym i gotować, obracając filety raz, aż tylko nieprzezroczyste całej, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
9
Łyżka ryżu do miski i top z dorsza i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
10
Posypać natką pietruszki i drobno startą skórką pomarańczową i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.