Domowe włoskie kanapki z kiełbasą to śródziemnomorskie danie główne. Jedna porcja zawiera 753 kalorie, 29 g białka i 48 g tłuszczu. Ten przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 2,74 USD za porcję. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup oliwę z oliwek, cebulę, pomidory i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 62%, to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Domowe kanapki śniadaniowe z domową kiełbasą klonową, jajkiem i serem, Włoskie kanapki z kiełbasą i Najlepsze włoskie kanapki z kiełbasą.
Instrukcje
1
Umieść kiełbaski w dużym rondlu; dodać piwo. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić na wolnym ogniu przez 8-10 minut lub do momentu, aż mięso przestanie być różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż na oleju zieloną paprykę i cebulę, aż będą miękkie.
Chianti, Verdicchio i Trebbiano to moje ulubione dania kuchni włoskiej. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie wina białe, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, natomiast Chianti to świetne włoskie czerwone wino do cięższych, odważniejszych dań. Tenuta di Capraia Chianti Classico z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia to wino o optymalnej złożoności i strukturze. Rubinowoczerwony kolor z fioletowymi odcieniami. Aromat intensywny i bogaty, winny, owocowy. Przyjemne nuty wiśni, orzeźwiające i dobrze zrównoważone z nutami zintegrowanych, żywych tanin.