Domowe włoskie kanapki z kiełbasą

Domowe włoskie kanapki z kiełbasą
Domowe włoskie kanapki z kiełbasą to śródziemnomorskie danie główne. Jedna porcja zawiera 753 kalorie, 29 g białka i 48 g tłuszczu. Ten przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 2,74 USD za porcję. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup oliwę z oliwek, cebulę, pomidory i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 62%, to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Domowe kanapki śniadaniowe z domową kiełbasą klonową, jajkiem i serem, Włoskie kanapki z kiełbasą i Najlepsze włoskie kanapki z kiełbasą.

Instrukcje

1
Umieść kiełbaski w dużym rondlu; dodać piwo. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić na wolnym ogniu przez 8-10 minut lub do momentu, aż mięso przestanie być różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż na oleju zieloną paprykę i cebulę, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodać czosnek, smażyć 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4
Dodaj pomidora, sól i pieprz; przegrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
5
Odcedź i wylej piwo. Grilluj kiełbaski pod przykryciem na średnim ogniu przez 4-5 minut lub do momentu zarumienienia, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Podawać na bułkach z mieszanką zielonego pieprzu i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio i Trebbiano to moje ulubione dania kuchni włoskiej. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie wina białe, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, natomiast Chianti to świetne włoskie czerwone wino do cięższych, odważniejszych dań. Tenuta di Capraia Chianti Classico z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia to wino o optymalnej złożoności i strukturze. Rubinowoczerwony kolor z fioletowymi odcieniami. Aromat intensywny i bogaty, winny, owocowy. Przyjemne nuty wiśni, orzeźwiające i dobrze zrównoważone z nutami zintegrowanych, żywych tanin.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn