Deviled Egg Eyeballs
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Deviled Egg gałki oczne spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 33 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 106 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Mieszanka pieczonego pieprzu, musztarda dijon, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Serious Eats ma 31 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Halloween Deviled Egg Eyeballs, Deviled Egg Makaron Sałatka, oraz Szpiczaste Gałki Oczne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w dużym garnku i przykryć zimną wodą. Garnek przykryć pokrywką i doprowadzić wodę do wrzenia. Jak tylko woda się zagotuje, wyłącz ciepło.
Odstawić jajka, przykryte, na 10 minut.
Jajka odcedzić i lekko ostudzić. Jajka obieramy i kroimy na pół.
Ostrożnie Zbierz żółtko z jaj i umieść w średniej misce.
Dodaj majonez, musztarda, i papryka do miski. Wymieszać, aby połączyć. Doprawić solą do smaku.
Podziel nadzienie między połówki jaj. Wierzch każdej połowy jajka z oliwkowym pierścieniem-będzie to służyć jako źrenica.
Pokrój czerwoną paprykę tak cienko, jak to możliwe. Ułóż kilka pasków czerwonej papryki wokół oliwki, aby przypominały żyły. Powtórz z pozostałymi jajami.