Czerniejąca Miecznik Z Sosem Jogurtowym Estragonowym

Czerniejąca Miecznik Z Sosem Jogurtowym Estragonowym
Czerniejąca miecznik z sosem jogurtowym estragon jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 223 kalorie, 29g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Jeśli masz Cajun przyprawy, estragon, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Marokański miecznik z sosem Kaparowo-jogurtowym, Czarne tacos z łososia z sosem jogurtowym cilantro, oraz Łosoś w sosie Estragonowo-jogurtowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill. Filety z miecznika umyć zimną wodą i osuszyć. Rub przyprawą Cajun, dzieląc ją równomiernie między filety i dobrze je pokrywając. Szybko, grilluj miecznik, przerzucając raz, aż do ugotowania (kilka minut z każdej strony w zależności od grubości).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
MiecznikMiecznik
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wyjąć i odstawić na około 5 minut przed podaniem.W międzyczasie zrobić sos jogurtowy estragon, umieszczając jogurt, estragon, szczyptę soli i sok z cytryny w maszynce lub blenderze. Przetworzyć mieszaninę do uzyskania gładkości. Sprawdź przyprawy i dostosuj, jeśli needed.To podawać, ułożyć kawałek miecznika na talerzu i polać dużą ilością sosu jogurtowego estragonu. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
MiecznikMiecznik
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn