Czekoladowe Przekąski Zbożowe Z Pszenicy
Czekoladowe przekąski zbożowe z pszenicy mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 24 porcje z 219 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za 52 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Jeśli masz pod ręką cukier cukierniczy, matową pszenicę wielkości kęsa, chipsy mlecznej czekolady i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przekąski podróżne i łatwy batonik czekoladowo-Owsiany, Pęknięte Płatki Pszenne, oraz Kremowa Jagoda Pszenna Gorące Płatki Zbożowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść płatki w dużej misce; odstawić. W kuchence mikrofalowej rozpuść kawałki czekolady i masło orzechowe; mieszać do uzyskania gładkości.
Zalej płatki i delikatnie wymieszaj, aby pokryć.
Posyp cukrem cukierniczym i wrzuć do pokrycia. Ochłodzić całkowicie. Przechowywać w hermetycznym pojemniku.