Czekoladowe babeczki z buraczkami Johnny Iuzzini
Przepis Johnny Iuzzini ' s Chocolate Beet Cupcakes jest gotowy w około 1 godzinę i 20 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 35 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mąki, jajka, gruba sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa czekoladowa Johnny ' ego Iuzziniego, Zabójcze ciasteczka czekoladowe Johnny Iuzzini + książka kucharska, oraz Babeczki Z Buraczkami Czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojaki piekarnika do górnej i dolnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. przygotuj dwie standardowe patelnie na babeczki z papierowymi kubkami.
Roztopić czekoladę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki w kuchence mikrofalowej, podgrzewając w 15-sekundowych krokach i mieszając między nimi. Alternatywnie, można umieścić posiekaną czekoladę w misce nad rondlem gotującej się wody i od czasu do czasu mieszać, aż się stopi.
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól w średniej misce.
Umieść cukier, jajka i olej w średniej misce (lub misce miksera stojącego) i ubijaj z dużą prędkością z mocowaniem trzepaczki, aż jaja będą blade i mniej więcej potrojone w objętości, około 2 minut. Ubij wanilią, następnie suche składniki w 2 dodatkach, następnie czekoladę i puree z buraków, dobrze mieszając po każdym dodaniu.
Napełnij każdą filiżankę 3/4 drogi do góry, i piec, aż tester umieszczony w centrum cupcake wychodzi czysty, o 20 protokół, obracając patelnie w połowie. Pozostawić do ostygnięcia w tacach całkowicie przed lukier.