Czekoladowe Babeczki Glazurowane

Czekoladowe Babeczki Glazurowane
Czekoladowe glazurowane babeczki mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 290 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, półsłodką czekoladę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Podobne przepisy to Wilgotne babeczki z polewą czekoladową, Babeczki Czekoladowo-Awokado Glazurowane, oraz Babeczki Z Ciemnej Czekolady Glazurowane.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj DNA 24 Formy do ciastek sprayem nonstick. Wypełnij każdy z podwójną warstwą Papierów cupcake. Alternatywnie, użyj nonstick cupcake cyny i spryskać boki i DNA z nonstick spray. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie trzepaczką," śmietana " razem masło i cukier granulowany, aż będzie gładka, 3 do 5 minut. Zeskrobać boki gumową szpatułką i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać brązowy cukier i kontynuować mieszanie, aż oba cukry są w pełni zintegrowane i masło miękkie, 3 do 5 dodatkowych minut. Z mikserem na wolnej prędkości, dodać jajka, 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
W średniej misce przesiać mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia, sól i cynamon. Z mikserem wciąż na niskiej prędkości, stopniowo włącz około połowę mieszanki mąki. Po całkowitym wymieszaniu dodać połowę jogurtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj pozostałą mąkę i pozostały jogurt. Ciasto będzie dość gęste i grube. Napełnij puszki nieco więcej niż 3/4 pełne. W przypadku formy, która ma od 3 do 4-uncji otworów, lubię używać miary 1/3 filiżanki, wyrównanej, aby wypełnić każdy z taką samą ilością ciasta. Gdy taca(y) są pełne, stuknij tacę kilka razy na płaskiej powierzchni, aby wyrównać ciasto i umieść tacę(y) na środku piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Piec przez 8 minut, a następnie obrócić babeczki w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Piec przez dodatkowe 10 minut. Tester ciasta, po włożeniu do środka babeczki, powinien wyjść czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Wyjmij babeczki z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez 5 minut. Ostrożnie wyjmij je z puszek, aby ciepło z niego nie gotowało babeczek i ryzykowało ich wysuszenie. Odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
W małej, żaroodpornej misce rozpuść czekoladę na garnku z gotującą się wodą (podwójny kocioł). W małym rondlu delikatnie rozgrzej kwaśną śmietanę na małym ogniu. Kiedy krem zaczyna się gotować, wyłączyć ogień i ubijać wanilią. Użyj miarki łyżki, aby odmierzyć kakao w proszku i dodać go do kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Trzepaczka do miksowania. Nie czyszcząc łyżki, odmierz syrop kukurydziany i dodaj go do czekolady. Warstwa proszku kakaowego na łyżce zapobiega przywieraniu syropu kukurydzianego do łyżki, co ułatwia dodawanie dokładnej ilości syropu. Gdy czekolada się stopi, wyjąć z ognia i pozostawić śmietanę i czekoladę na "odpoczynek" przez 5 minut. Delikatnie wymieszać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
11
Gdy babeczki ostygną, rozłóż polewę czekoladową na wierzchu i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Składniki

2(może być lub przeglądać)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkilekko solone masło, temperatura pokojowalekko solone masło, temperatura pokojowa2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka barwnika spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1 łyżka barwnika spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 łyżka barwnika spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1 łyżka barwnika spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania4(zima)lekki syrop kukurydzianylekki syrop kukurydziany3jajajaja5916 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania0(może być lub przeglądać)cynamon mielonycynamon mielony2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier0(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych227Orzechy dowolne (posiekane)półsłodka czekoladapółsłodka czekolada4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijogurt pełnotłustyjogurt pełnotłusty1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn