Cytryna Grillowana ryba w liściach bananowca

Cytryna Grillowana ryba w liściach bananowca
Cytryna Grillowana ryba w liściach bananowca może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 508 kalorii, 44g białka, oraz 30 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz liście bananowe, marchew, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Ikan Panggang / Ikan Bakar (ryba z grilla z liśćmi bananowca), Ryba gotowana na parze w liściach bananowca, oraz Bombaj ryba gotowana na parze w liściach bananowca.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćNormalny
Gotowe W32 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn