Cydr cytrynowy

Cydr cytrynowy
Przepisów na napoje nigdy za wiele, więc wypróbuj cydr cytrynowy. Ten przepis jest przeznaczony dla 18 osób i kosztuje 43 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 0 g białka , 0 g tłuszczu i łącznie 134 kalorie . Mieszanka cydru jabłkowego, lasek cynamonu, koncentratu lemoniady i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, lakto ovo-wegetariańskiej i całej 30 . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 14% . Wynik ten nie jest aż tak wyjątkowy. Spróbuj żeberek dziecięcych na bazie cydru z cytrynowym sosem grillowym , jabłek gotowanych w cydrze z kandyzowanymi orzechami włoskimi, kremem rumowym i syropem cydrowym oraz wieprzowiny szarpanej w cydrze z sosem cydrowym , aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W misce ponczowej połącz cydr i lemoniadę. Na wierzchu ułóż plasterki cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
LemoniadaLemoniada
PunchPunch
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Do podawania ciepłego, podgrzewanego cydru i lemoniady; Udekoruj poszczególne porcje laską cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
LemoniadaLemoniada
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn