Curry soczewica-zupa pomidorowa jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu, soczewicę, curry i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Soczewicy Pomidorowej Curry (Shorban Addis), Curry Soczewica Pomidorowy Gulasz Kiełbasa, oraz Zupa Z Soczewicy Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Przenieść mieszaninę cebuli do 4-quart kuchenka elektryczna wolno. Wymieszać bulion i kolejne 7 składników (przez pomidory). Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala