Curry Butternut Zupa

Curry Butternut Zupa
Curry Butternut zupa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka selera, mniej sodu rosół z kurczaka, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Dyni Curry, Zupa Z Dyni Curry, oraz Zupa Z Dyni Curry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż squasha w jednej warstwie na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec w 400 przez 45 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Masło rozpuścić w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodaj jabłko, cebula, seler, i liść laurowy; smażyć 10 protokół. Wymieszać w proszku curry i czosnek; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Liście LauroweLiście Laurowe
SelerSeler
CzosnekCzosnek
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CebulaCebula
6
Dodać squash, bulion, i sól; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
BulionBulion
SólSól
7
Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego; gotować na wolnym ogniu, odkryte, 30 minut. Odrzuć liść laurowy. Częściowo zacieru mieszaniny z masher ziemniaków, aż gruby i masywny; dobrze wymieszać łyżką. Każdą porcję doprawić serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
SerSer
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn