Cullena Skinka
Cullen Skink może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 31 g białka i 4 g tłuszczu. Za 3,43 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. Ten przepis polubiło 47 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mleka, pietruszki, filetów z plamiaka i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 30 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i pescatariańską. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 87%, to danie jest świetne. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Cullen Skink – szkocka zupa z wędzonego plamiaka i ziemniaków oraz Cullen Skink – szkocka zupa z wędzonego plamiaka i ziemniaków.
Instrukcje
W rondlu ustawionym na średnim ogniu wymieszaj plamiaka i mleko. Gotuj na wolnym ogniu przez około 15 minut lub do momentu, aż ryba będzie łatwo łuskać się widelcem. Gdy ryba będzie gotowa, wyjmij ją łyżką cedzakową i odłóż do miski.
Dodaj ziemniaki i cebulę do mleka i gotuj na wolnym ogniu do miękkości, około 10 minut.
Przenieś zawartość patelni do blendera (w razie potrzeby partiami) i miksuj, aż masa będzie gładka i kremowa. Wróć na patelnię i włóż rybę do zupy.
Delikatnie podgrzej, nie gotuj.
Natychmiast podawaj. Doprawiamy pieprzem i dekorujemy pietruszką według indywidualnych upodobań.