Cukierki-Posypane Matowe Brownies

Cukierki-Posypane Matowe Brownies
Cukierki posypane matowe Brownies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 18 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, betty rich & kremowy lukier czekoladowy, betty dekory dekory posypki cukierki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Cukierki-Posypane Matowe Brownies, Cukierki-Posypane Matowe Brownies, oraz Mississippi Mud Brownies {AKA Frosted Marshmallow Brownies} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko patelni 13x9 cali ze skracaniem lub natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Zrób ciasteczka zgodnie z zaleceniami na pudełku. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny.
3
Frost brownie z lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
4
Posypać posypką cukierkową. W przypadku brownies pociąć plastikowym nożem na 6 rzędów po 4 rzędy. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PosypkiPosypki
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn