Cudowne muszle 'n' sera
Od początku do końca Marvelous Shells 'n' Cheese zajmuje około 55 minut . Za 2,43 USD za porcję ten przepis pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 837 kalorii , 41 g białka i 42 g tłuszczu . Ten przepis jest na 6 osób. Jeśli masz pod ręką ser topiony, zagęszczony krem z zupy cebulowej, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 54% . Podobne przepisy to Muszle Jumbo ze szparagami, szynką prosciutto, serem ricotta i sosem z trzech serów , Muszle Jumbo ze szparagami, prosciutto, serem ricotta i sosem z trzech serów oraz Muszle z trzech serów .
Instrukcje
Gotować makaron według wskazówek na opakowaniu. W międzyczasie w dużym rondlu połącz ser topiony i mleko; gotować i mieszać na małym ogniu, aż się rozpuści.
Zdjąć z ognia. Wymieszaj twarożek i zupę.
Odcedzić makaron i dodać do sosu serowego; mieszać aż do pokrycia.
Przenieść do natłuszczonej formy o średnicy 13 cali. x 9 cali naczynie do pieczenia.
Posypać mieszanką sera meksykańskiego. Posyp bułkę tartą masłem; posypać po wierzchu.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30–35 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.
Lub przed pieczeniem zapiekankę przykryć i zamrozić na maksymalnie 3 miesiące.
Aby użyć mrożonej zapiekanki: Rozmrozić w lodówce przez noc.
Wyjąć z lodówki na 30 minut przed pieczeniem.
Piec zgodnie z instrukcją.