Tort Czekoladowo-Orzechowy
Tort czekoladowo-orzechowy to bezglutenowe przepis z 12 porcjami. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka jaj, mix budyń czekoladowy krówki, masło, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort Czekoladowo-Orzechowy, Tort Czekoladowo-Orzechowy, oraz Tort Czekoladowo-Orzechowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Dno i dolny cal boków 10-calowej sprężynowej patelni z zmiękczonym masłem.
Warstwa 1 szklanka posiekanych orzechów laskowych na dnie patelni. W robocie kuchennym lub blenderze, połączyć pozostałe 1 szklanka orzechów laskowych, jajka, mix budyń, i roztopione masło. Proces, aż dobrze wymieszane i orzechy są dobrze zmielone.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec około 20 minut lub aż krawędzie torte są twarde, ale centrum jiggles gdy patelnia jest wstrząśnięty.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 10 minut. Zwolnij boki patelni. Ostudzić do letniej, następnie przełożyć na talerz serwowania i obtoczyć kakao w proszku i cukrem pudrem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.