Guacamole
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Guacamole może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 453 kalorie, 6G białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Mieszanka pieprzu, sos pieprzowy, drobno pokrojona w kostkę cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 86 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole, Smażona Zielona babka z Guacamole i krewetkami (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), oraz Chipotle Mexican Grill Guacamole-świeżo wykonane guacamole, które jest łatwe do zrobienia, można z tym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Pokrój awokado na pół, usuń pestki i zgarnij miąższ z muszli do dużej miski. (Używam rąk.) Natychmiast dodać sok z cytryny, ostry sos, cebulę, czosnek, sól i pieprz i dobrze wymieszać. Używając ostrego noża, pokroić awokado w misce, aż zostaną drobno pokrojone w kostkę.
Dobrze wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir to pięknie warstwowe i dopracowane wino z nutami słodkiej czerwonej wiśni, granatu, krwistej pomarańczy, mięty i białego pieprzu. Wino jest cudownie Głębokie, mięsiste i niuansowe.