Crust for Veggie Pot Pie
Crust for Veggie Pot Pie może być tylko skorupa szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 139g tłuszczu, oraz w sumie 2118 kalorii. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Mieszanka mąki, skrócenie, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 425 stopni F (220 stopni C).
Wymieszać 2 szklanki mąki i soli z warzywnym skracaniem za pomocą blendera do ciast.
Wymieszać w 6 do 8 łyżek wody lodowej i mieszać, aż mieszanina utworzy kulkę. Podziel piłkę na pół.
Za pomocą wałka do ciasta, zwiń jedną z kulek, aby dopasować dno i boki naczynia do pieczenia 11x7 cali.
Rozwałkuj drugą połowę ciasta, aby utworzyć górną skórkę.
Użyj tej skorupy pie zgodnie z zaleceniami w ulubionym przepisie pie.