Crispy Edamame
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać chrupiące Edamame spróbować. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz edamame, oliwę z oliwek, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 51%. Podobne przepisy to Crispy Indian-Spiced Edamame, Thai Spice Crispy Edamame, oraz Chrupiący łosoś z herbatą jaśminową ryż i Edamame Wasabi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Umieść edamame w durszlaku i spłucz pod zimną wodą, aby rozmrozić.
Rozłóż fasolę edamame na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Na wierzch posypać serem i doprawić solą i pieprzem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser będzie chrupiący i złoty, około 15 minut.