Crabmeat Cup

Crabmeat Cup
Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 30 i kosztuje 44 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 19 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz dodatki: awokado, majonez cytrynowy, jumbo lump crab meat i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fondue Z Krabowego Mięsa, Hot Crabmeat Puffs, oraz Przystawka Z Gorącym Krabem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż mięso krabowe równomiernie na skorupki mini crispy lub phyllo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Mini FiloMuszle Mini Filo
CrabmeatCrabmeat
2
Dodaj 1/2 łyżeczki cytrynowego majonezu do każdej skorupki; udekoruj awokado i gałązką rukoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia3
Magazyn