Ciepła sałatka ze steków z miętą i kolendrą
Ciepła sałatka z flanki stek z miętą i kolendrą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 138 kalorii, 20g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście mięty, sos sojowy, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Podobne przepisy to Grillowany stek z miętowo-Kolendrową Mojo i grillowaną marchewką i pasternakiem, Sałatka z grillowanego steka z kremowym sosem kolendrowym, oraz grillowany stek Sałatka letnia cilantro lime vinaigrette.
Instrukcje
W dużym szklanym naczyniu do pieczenia wymieszaj sos sojowy z pieprzem i 2 łyżkami trawy cytrynowej.
Dodaj stek z boku i obróć się do płaszcza.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Rozpal grilla. Grilluj stek z boku na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając się raz, aż zwęglony Na zewnątrz, ale nadal różowy w ciągu, O 8 protokół.
Przełożyć stek na deskę do rzeźbienia i odstawić na 5 minut.
Stek przeciąć na pół wzdłuż. Pokrój połówki przez ziarno 1/4 cala grubości.
W dużym woku lub niereaktywnej patelni, połączyć sok z limonki z sosem rybnym, pokruszony czerwony pieprz, cukier i pozostałe 2 łyżki trawy cytrynowej. Gotować na umiarkowanym ogniu, aż będzie gorąco. Wymieszać pokrojony stek wraz z 1 łyżką marynaty.
Dodaj szalotki, mięta, kolendra i prażony ryż w proszku, mieszając do herbu.
Przełożyć sałatkę na talerze i podawać.