Ciasto serowo-cynamonowe
Ciasto z serkiem cynamonowym może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis służy 8 osobom. Za 2,89 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 14 g białka , 68 g tłuszczu i łącznie 1288 kalorii . Ten przepis z Allrecipes wymaga wody, chipsów cynamonowych hershey®, serka śmietankowego i orzechów pekan. 2 osoby przygotowały ten przepis i zrobią go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 53% . Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili również babeczki barszczowe, nadzienie szarlotkowe, lukier z serka cynamonowego i ciasto z serem Cheddar Moon, szarlotka, bułeczki cynamonowe z polewą z serka śmietankowego i bułeczki dyniowo-cynamonowe z lukrem z serka klonowo-cynamonowego .
Instrukcje
W małym rondlu rozpuść 1 szklankę chipsów cynamonowych HERSHEY'S z mlekiem na małym ogniu. Ciągle mieszaj, aż chipsy całkowicie się rozpuszczą, a następnie odstaw do ostygnięcia.
W małym rondlu wymieszaj wodę i żelatynę. Mieszaj na małym ogniu, aż żelatyna całkowicie się rozpuści; odstawić do ostygnięcia. Aby przyspieszyć chłodzenie, włóż rondelek do miski z lodowatą wodą.
W dużej misce wymieszaj serek śmietankowy i brązowy cukier, aż masa będzie gładka. Dodać ostudzoną czekoladę i żelatynę, dokładnie wymieszać. Złóż 1 szklankę chłodnego bata.
Rozsmarować na cieście krakersów graham.
Na wierzchu rozsmaruj pozostałą zamrożoną bitą polewę.
Posyp posiekanymi orzechami pekan i posiekanymi chipsami cynamonowymi HERSHEY'S. Przed podaniem przechowywać w lodówce przez 2 godziny. Przechowywać w lodówce.